tisdag 14 april 2009

ÄNTLIGEN!!!


Äntligen, äntligen, en riktigt ruggig och bra deckare! Jag har läst de första två delarna nu i helgen och hoppas på att översättarna jobbar på, för såå bra! Om jag fattat det hela rätt är det en serie på 10 delar och jag kommer läsa dem alla.

Första boken heter Ett hål i själen och den andra heter Den farliga kyssen de är skrivna av en norsk författare som heter Kjetil Johnsen. Vilket är bra för kommer inte översättningarna snart så får det bli läsning på bokmål.
Det hela börjar med att en tjej och en kille är i skogen vid en sjö. De bestämmer sig för att bada och när de gör det hittar det ett lik som flyter i sjön. Inte bara en kropp utan det är en tjej som de känner väl.

Sen vrids klockan tillbaka till tre veckor före mordet och vi som läser får lära känna 4 tjejer, Trine, Vilde, Beatrice och Nora. Vi får också veta att en av dem kommer att vara mördad om tre veckor. Dessutom finns killen, Nick som två av tjejerna blir kär i. Han bär på sina egna hemligheter och tror att han inte förtjänar att bli förälskad.
Detta är såå bra, har inte biblioteket böckerna så se till att de köps in, NU!ISBN 9789132156021Inga kommentarer: