måndag 20 juli 2009

Vampyrater II


Connor och Grace Tempest är tillbaka i bok nummer två om vampytarerna och Skräckens tidevarv är minst lika bra som bok ett. Därför är jag trött igen och längtar tills det blir kväll så jag kan få gå och lägga mig och läsa slutet på boken.
Kort resumé av bok ett: Connor och Grace lever i framtiden där haven har stigit och piraterna har fått en ny guldålder. De blir föräldralösa och för att inte hamna på barnhem eller bli bortadopterade till ett par de avskyr så tar de familjens båt och flyr ut på havet. Men det blir storm och båten sjunker, Grace räddas av vampyraternas skepp och Connor av vanliga pirater.
I Skräckens tidevarv är tvillingarna tillsammans ombord på piratskeppet. Men allt är inte frid och fröjd. Kaptenen på skeppet har retat upp många andra pirater och det har gjort att hela besättningen är i fara. Grace kan inte glömma sin tid bland vampyrerna, speciellt är hon orolig för Lorcan mår. Han skyddade henne under hennes vistelse bland vampyrerna, trots att han själv är en. Lorcan och Grace har dessutom ett hemligt band som binder dem samman, på något sätt får hon visioner av honom och hon längtar efter honom.
Så finns en vampyr som vill döda Grace och han håller på att bygga en egen vampyratbesättning. Han börjar med att göra Connors bäste vän till vampyr.
Spännande och såå bra, har du inte läst ettan så är det dags att göra det nu!

ISBN 9789132154140


1 kommentar:

Anonym sa...

Har läst ettan! Den är bäst!♥