tisdag 8 september 2009

Tillbaka hos älvorna!


Melissa Marr har skrivit en fortsättning till Mer än ögat ser, vilken jag gillade jättemycket. Boken heter Under din hud och får alla som vill tatuera sig att tänka till lite extra.

Leslie är Aislinns (huvudrollsinnehavare i bok 1) bästavän, men hon vet inget om älvriket och alla farligheter som utspelar sig där. Hon har egna verkliga problem, en bror som är langare och som låter kompisar utnyttja Leslie och en far som dricker alldeles förmycket.


Leslie vill bryta med allt det gamla och som start på sitt nya liv ska hon skaffa en tatuering. Men hon väljer en symbol som binder samman henne med det mörkahovet i älvriket och det kan kosta henne livet. Trots att sommarhovets beskyddare vakar över henne kan de inte skydda henne när väl tatueringen är klar. Speciellt en beskyddare vill vaka över henne men det är omöjligt, hans kärlek till henne får inte finnas.


Alltså gillade du Mer än ögat ser eller Mörkrets tjänare av Holly Black så har du ett säkert kort här. Kom ihåg, ska du tatuera dig var säker på vad alla tecken betyder, det kan gå illa annars.

Inga kommentarer: