onsdag 2 september 2009

Kvadruppeldrama = 3 killar och 1 tjej.



Meg Cabot skriver sjuuukt många böcker och det konstiga är att de flesta är bra! Senast lästa heter Katie Ellison ljuger inte och är ett kärleksdrama med tre killar och en tjej. För Katie Ellison kan konsten att verkligen trassla till det för sig.


Katie är en ganska vanlig tjej som är kompis med en av de populäraste tjejerna på skolan. Hon är ihop med en populär fotbollskille, Seth som hon verkligen gillar men samtidigt kan hon inte hålla sig borta ifrån Eric, skolans rebell. Eric och Katie brukar träffas och hångla lite då och då vilket är dumt när hon har Seth. Men hon undrar, gillar hon verkligen någon av dem på riktigt?



Då dyker en kille ifrån det förflutna upp, Tommy. Katie och han var kompisar förr, men han gjorde ett stort misstag. Det misstaget fick hela staden att hata honom. Han och hans familj fick helt enkelt flytta, men nu är han tillbaka. Katie fattar inte varför han är tillbaka, vill han hämnas för det hon gjorde då han flyttade, eller vad är det med honom. Dessutom är han helt otroligt fantastiskt snygg och Katie trasslar in sig lite till.


En jättebra må-bra-bok som jag blev riktigt glad av.


Inga kommentarer: