tisdag 18 september 2012

Only väg is upp


Filippa Karlsson är min nya vän! Hon är modig men samtidigt väldigt osäker, hon är otroligt kul men känner sig lite tråkig och hon är dessutom en smula galen. Tyvärr finns hon bara i bokform, men men man kan inte få allt.

Filippa är huvudpersonen i Emmy Abrahamsons bok Only väg is upp. Om jag har fattat det hela rätt är det första delen i en serie om Filippas öden och äventyr i London, Yes!

Allt börjar när Filippa precis har kommit till London, hon har inget jobb, inga vänner, absolut ingen pojkvän och inte ens ett eget rum. Men hon har mål, hon ska provspela och komma in på The Royal Drama School (fast hon tänker att hon har lika stor chans att få vara med på nästa expedition till månen). Hon ska skaffa sig en supersnygg kille och massor med vänner, plus ett bra jobb och en bra lägenhet. Hennes nuvarande ägs av en maffiakille med något oberäkneligt humör.

Är du på väg till London kan du se boken som en överlevnadsguide, har du bott där kan du säkert känna igen dig och har du aldrig varit där kommer du vilja åka dit. 

ISBN 9789129683509

Inga kommentarer: