fredag 29 maj 2009

Argasso sviker aldrig!


Det är lite mysko att ha ett förlag som boktips, men de är alltid bra böcker som kommer därifrån. Argasso ger ut snabblästa böcker med luftig text för dem som av någon anledning inte läser tegelstenar. Men bara för att böckerna inte är jättetjocka så innebär det inte att böckerna inte ger en bra historia. Jag har tidigare tipsat om bl.a. Avhopparen och gangsterbröder, nu är det dags för lite kärlek.Mitt nya jag av Rosie Rushton handlar om Jemma som precis har fått veta att hennes familj har bestämt sig för att flytta, från New York till Norfolk (en liten håla enligt Jemma). Jemma springer iväg till sin bästa kompis Lisa för att berätta allt och för att fråga om hon kan flytta in hos henne. På väg till Lisa krockar hon med en kille på inlines och blir tokkär. Hon och Lisa tar reda på vem han är och inser att han är ihop med världens snyggaste tjej.

Jemma bestämmer sig för att "honom ska jag ha" och med hjälp av Lisa försöker hon få honom intresserad. Dessutom måste det ske inom tre månader för sen ska familjen flytta.
Textlek av Kate Cann är också en Argasso bok med kärlekstema. Mel är ihop med en riktig kanonkille som hon är tokkär i, livet kunde inte bli bättre. Men då börjar hon få SMS där det står att han tänker lämna henne och att han inte gillar henne på riktigt. Mel blir jätteledsen och vet inte om hon kan lite på honom eller inte, allt blir konstigt. Vem är de som skickar SMSen, vän eller fiende?Om du är sugen på något lättläst och bra om kärlek så har du två bra val här!

Fler bra Argasso-böcker är;


Inga kommentarer: