onsdag 30 december 2009

Ännu en roadtripÅ, vad jag gillar Björn Sortland, jag är så glad att han finns. Han har en förmåga att skriva fina små guldkorn som fastnar i ens minne länge länge. Alla har ett hungrigt hjärta är för mig en utsökt kärlekshistora om hur det alltid borde vara när något ändå är på tok.Ina är en ganska vanlig 16-åring som är förälskad i Erik. Snygg-Erik som är ihop med Snygg-Katrin och hon inser att han aldrig kan bli hennes, inte på riktigt. Men han har varit hennes, det fick en natt tillsammans eller tidig morgon efter en fest. Alla andra hade somnat och då blev det bara så, hur fint som helst.


Men efter det har allt varit som vanligt, på sätt och vis. Ina vågar knappt se åt Erik, fast han har ringt och skickat sms till henne typ 100 gånger. Ina har en hemlighet som hon först måste reda ut, sen kan hon prata med Erik.


Ina vill åka till Oslo för att träffa en kompis för att få hjälp och råd. Det blir Erik som kör henne, han vill det fast det tar minst en dag. Och Å vilken fin resa det blir!


Fin fin berättelse om kärlek och alla dess konsekvenser.

Inga kommentarer: