måndag 15 november 2010

Sugen på något sött eller...


Japp, ännu en bok i paranormal romance genren. Blod och choklad av Klause handlar om en 16-årig varulv som heter Vivianne och hennes kärlek till Aidan som är en vanlig människa. I jämförelse med Twilight, House of night och Vamire academy så tycker jag att de är bättre. Men Blod och choklad har något jag ändå gillar, en stark och orädd tjej (lite väl kanske) och en kille som står för det mänskliga och lite mesiga.
Vivianne och hennes familj/flock är nyinflyttade, deras förra hus blev nedbränt och de blev jagade på flykten. Nu ska de börja om och det är viktigt att alla håller sig till spelets regler(dvs inte jaga och äta människor). Vivianne har börjat i en ny skola och där träffar hon Aidan och blir förälskad. Men varulvar ska inte gå ut med människor, det slutar alltid illa för någon av dem (oftast för människan).
Dessutom ska en ny Alfahanne utses och det är oroligt i flocken. Det är bara män som får bli flockledare, fast några kvinnor vill utmana dem. Vivianne är inte en av dem, hon vill inte ha något att göra med flockens alla lagar. Men på något sätt råkar hon bli utvald till den nya alfahannens partner, visst är han snygg och så, men hon vill ju ha Aiden. Fast Aiden vet inte vem hon egentligen är, frågan är om han kan älska henne om han vet sanningen.
Japp, bara att välja Blod eller choklad!


ISBN 9789163867453


Inga kommentarer: