måndag 9 februari 2009

Action, spänning och Kärlek!


Hemligheten är en grymt bra berättelse från början till slut. Allt börjar med att Lauren får en hemuppgift från skolan. Hon ska skriva en uppsats med titeln "vem är jag".

Lauren har alltid vetat att hon är adopterad, men helt plötsligt vill hon veta mer. Hennes mamma och pappa vill inte berätta så mycket om det. Bara att hon var efterlängtad och det var meningen att hon skulle bli deras dotter. Av en slump hamnar Lauren på en internetsida över försvunna barn och där hittar hon sig själv. I alla fall tror hon det. Hon vet inte säkert men bestämmer sig för att ta reda på om hon är det barn som blev bortrövat från sin familj för 15 år sedan.

Lauren bor i England och det kidnappade barnet bodde i USA, därför måste hon ta sig dit och få veta hur det verkligen ligger till. Hon lurar sin familj till att åka på semester till USA. På flygplatsen när de kommit fram rymmer hon för att söka efter sitt förflutna. Något som visar sig vara riktigt farligt. Vissa personer från den tiden vill inte att någon ska gräva i barnets försvinnande och är beredda att döda för att hålla sanningen dold.


Med sig har Lauren hela tiden sin bäste vän, Jam. Hennes känslor för honom håller på att bli något mer. Men hon är rädd för att förstöra deras vänskap och det är han med.

Japp, spänning, kärlek och action i en och samma braiga bok!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Denna bok har ju samma handling som filmen Abduction!!

Jennie sa...

Har inte sett den. Är den bra?